Daddy + Mama = Hardy Shah & Hazry Shah



My name: Hirda Ibrahim
My Fotopage: http://hirdajane.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: DMC-FZ12
Canon
Friends:
Ena Rashid
Latest entry:Selamat Hari Raya 2012: Family Photo Shoot
Dah seminggu kita sambut raya dan akhirnya dapat jugak tangkap gambaq satu family dengan berbaju raya lengkap. Thanks to my bro Ahmad Rithaudeen for this lovely family photo..... View this Fotopage entry
Nazrin Zahidah
Latest entry:Chocolate Marble Cheese Cake - Sempena Hari Raya
Chocolate Marble Cheese Cake - Sempena Hari Raya Sangat sesuai untuk hidangan Hari Raya Siza: 1 kg Harga: RM40 Area: Sekitar Lembah Klang Penghantaran: Sebelum atau pada 17&18-Aug-2012 Hubungi: 0108889908 View this Fotopage entry
Choc Marble Cheese
WinX WinX
Latest entry:I Love Petrosains
View this Fotopage entry
Suhana Hasanif
Latest entry:Hepi Besday Hanim
@ puncak perdana View this Fotopage entry
mrs khairul
View this Fotopage entry
2 yrs!
my little cupcakes
Latest entry:black and white theme
"Life is like a good black and white photograph, there's black, there's white, ... View this Fotopage entry
Cake and Cupcake Specialist
Latest entry:KELAS CYBERCAKES DI BUKA
Assalamualaikum..semua... Lama kita tdak berjumpa di sini.. Inilah bahananya facebook...sampai lupa..daratan..hehhe .Saya telah membuka kelas membuat kek dan mendeco bagi sesiapa saja yang berminat sila email to pembuatkekcyber@yahoo.com atau masuk ke facebook saya Nina Cyberpasteles..HARAP MAKLUM. KELAS DIBERI NAMA CERIA BERSAMA CYBERCAKES...DAFTAR SEKARANG.. View this Fotopage entry
Mummy Papa
Latest entry:Pulangnya dari sekolah..
aktiviti di kindergarten sgt menyeronokkan hati nurani saya main pasir, panjat pokok, main lumpur (pasir yang dicampur air ~ lumpur ), bakar biskut, conteng muka, dan macam2 lagi.. hasil lepas main pasir.. ops saya malu la mummy..macam mummy :"> pembersihan glove haruslah setiap hari sbb ada satu ni je kalis air jom mandiii g big boy buat semua benda sendiri oke tadaaa.. aaah neinnn (jgn bawah lagii.. sexy eww) 'macho' = gini ke mummy? macho ... View this Fotopage entry
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
irdina nurin sofea
Latest entry:Introducing...Irdina's new baby brother...Iddyn Rayyan Naufal
It's been a long time since I log on to FP..maklum la dh ada FB skrg ni..hehe I would like to introduce our new family member... My name: Iddyn Rayyan Naufal Bin Irwan I was born on: 14.09.09 (Monday)..I'm 2 weeks early Weight: 2.88 kg (quite small compared to his sis Irdina who was 3.8 kg) enjoy the pics :) View this Fotopage entry
one month...ready for his one-month jab
mommy sayang
Latest entry:Happy sweet couple ;)
I am happy to see them in action. Full of LOvE! :-D View this Fotopage entry
eshoppe
Latest entry:OUR LOCATION
CHOMEL OUTLET STORE NO 12 JALAN AU5D/1 LEMBAH KERAMAT 54200 KUALA LUMPUR 03-41052051 chomelstore@gmail.com MAKLUMAN :- mulai 25 / 7 / 2009, CHOMEL AKAN MULA BEROPERASI DI JB WALK, JALAN SEGGET. Sila contact Pn Norhaslina ( 017-7923256) untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. View this Fotopage entry
Nurun Najmee Hasenan
Latest entry:Orang baru
Salam buat semua yang menjenguk fp saya yang dh berhabuk2 n bersawang ni. Memang saya akui saya dah lama benor x update sampaikan saya dah bersalin baby kedua baru ada masa. Untuk pengetahuan rakan2 fp, mgkn ade yg terkejut x tahu saya mengandung and dah pun bersalin. Alhamdulillah dapat baby girl yang dilahirkan pada 29 Julai 2009, berat 3.41 kg, jam 8.38 mlm. Apepun masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin. Di sini saya upload gambar2 puteriku yang... View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Abah n Ummie Afiq
Latest entry:~Eid Mubarak 1430H~
Di pagi 1 Syawal :-> Layan afiq main bunga api masa orang lain pegi solat aidilfitri ;-) ....ini kes memujuk dia suruh pakai sampin....if pakai sampin...ummie bagi main bunga api....so...terpaksalah layan ;-) Afiq dengan tok wan ;-) Afiq dengan tok wan & tok mie ;-) Tok Wan & Tok Mie :-D ..... tak pernah-pernah ambik gamabr berdua....so...kasi chance kat depa sat LOL Afiq with ummie pulak.... ;-) ...punyalah seksa nak ambik gambar elok-elok dengan dia....tak nak pandan... View this Fotopage entry
onepiece bakery
Latest entry:BISKUT RAYA 2009 One Piece Bakery
Salam all.. Fuhh fuhh ...bersawang. Ni very very short post . Biskut Raya 2009 dah keluar . Catalogue dan detail leh di download disini :- http://biskutraya.onepiecebakery.com HINT: Dapatkan cara cara utk membeli biskut raya One Piece Bakery secara DISCOUNT di http://biskutraya.onepiecebakery.com Kami telah OFFICIALLY BERPINDAH ke Website Utama Kami di http://www.OnePieceBakery.com Update terkini dan sebagainya leh dapatkan disana. Kalau anda memasang link kepada kami sebelum nih.... View this Fotopage entry
Biskut-raya-catalogue
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Mama n Papa
Latest entry:FatinHumaira's 1st Birthday Bash - Polka Dot
Our lil' girl has just turned 1 and we celebrated her with pretty dots! View this Fotopage entry
Kelip Kelip
Latest entry:BAGS-LICIOUS!!
Hey Ya'll... We are moving to our brand new Blogshop!! HTTP://BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM With new updates for shopaholic who loves to get shots of retail-therapy :-D View this Fotopage entry
Ummi Zufayri
Latest entry:Pindah rumah
Kami telah 'berpindah' ke http://synchrosynergy.freehostia.com/blog/. Mungkin FP ini akan diupdate..mungkin juga tidak... Apa2 pun...do visit us at our new home ok! ;-) View this Fotopage entry
NORHANIS BT ZANORDIN
Latest entry:Encik Irfan Fahri
Assalamualaikum Lama betul ek tak berupdate fp saya ni.Biasalah ada anak kecik ni. (alasanlah tu :P) Anyway, since saya belum memperkenalkan my 2nd child....so here he come Name : Irfan Fahri bin Huzaimy Shah DOB : 26/11/2008 Time : 5.55 pm Weight : 2.25 kg (mmg sgt kecil...tapi alhamdulillah sihat sesihatnya) Delivery : normal senormalnya.(baru tau sakitnya nak melahirkan anak,anak 1st saya amik epidural so tak rasa sakitnya) Place DOB : DEMC (saya mmg rekemenkan kpd kawan2x,layanan sgt mesra,b... View this Fotopage entry
now ( 3 month ++ )
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
azlily amran
Latest entry:more pics
View this Fotopage entry
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
zam jas n arif
Latest entry:Alhamdullillah.. rezeki dari Allah S.W.T
dah lama rasanye tak berupdate.. biasanye busy sangat dengan kerja, forum2 onoine chit chat kekadang kurang dah..huhu ni pon sbb boss ramai bercuti dpt la curi2 masa online kat fp ni..ehehe ada berita nak kongsi ngan korang.. tak sangka setelah 3-4bulan tunggu akhirnye berjaya jugak hasilnye..ehehe..alhamdullillah doakan zam berjaya menempuhnye selama 40minggu k.. harap2 kali ni dapat la merasa normal delivery process..ehehhe View this Fotopage entry
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
Mama Dan BabaH
Latest entry:Open House
Ini cite lama mama baru nak update.Masa nie auni demam panas,masa nie mama dah janji nak g open house umah kakak maz.Terlalu panas badan auni,mama beli ubat kat klinik pakar kanak2 tue jer malas nak jumpa doktor sbb ramai sgt org.Lepas beli ubat kasi auni mkn ok ckit,mama gerak terus ke rumah kakak maz jom kita layan gambar xbyk bateri luper casss daaa.. Ini tuan umah View this Fotopage entry
Ibu Afiq
Latest entry:Abes Pantang dah!!
Hari ni genap la 60 hari.... ibu dah mula keje arini. So far keje x de la melambak pon.... Perkembangan anak2 ibu AFIQ - Ibu dah hantar g Taska, tp 1/2 day je. Tu pon sbb nenek ngan atok berniaga nasi lemak pg tu... tu yg ibu hantar si abang kat Taska. Nanti shian lak kat diorang terkejar2 ngan nasi lemak lagi... ngan baby AKID lagi.... so nyer ibu pon hantar la AFIQ ke Taska start awal mac aritu. Secara x langsung, dapat la ibu menjinakkan dia ngan kengkawan. Lepas AFIQ genap 2 tahun aritu, ibu pera... View this Fotopage entry
ikka n co
Latest entry:Mesej Hari Raya!!!
Kami sekeluarga ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya AidilFitri" buat semua kawan-kawan cyber kami!!!Mohon maaf Zahir & Batin!!! P/S...Buat Open House jgn lupa jemput kami ek!!! hehehehe LOL Yang balik kampung tu..jgn pandu kereta laju-laju tau..ingat org yang tersayang!! Rancang lah perjalanan anda...ok!!! Kena tag dr Kak Iena:- Mari sini eden jawab kan..hehehehe 1) Berapa pasang baju anda tahun ini dan colour apa? Tahun nie memandangkan kami beraya dlm suasana yang sederhana.... View this Fotopage entry
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
nur alesha batrisyia
HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...! View this Fotopage entry
Azlin Cake Frosting
Latest entry:WeLcOmE tO cAkE FrOsTiNg - hOmAdE cAkEs N cUpCaKeS!
To my beloved customers, Kindly be informed that from now onward, I cannot entertain any phone call regarding orders within office hours. I'm glad if you could email/sms if you need to place orders or need to ask questions. Your cooperation is much appreciated! Contact Me :) Email: cakefrosting@gmail.com SMS: 012-6675833 Price Details : http://cakefrostingblog.blogspot.com(Click for CF Price Details) Cake Flickrs Gallery : http://www.flickr.com/photos/cakefrosting/(Click for CF Qui... View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
hadi eja
Latest entry:Adam is counting the days to turns TWO
We're counting the days , ADAM will turns TWO upcoming AUGUST...He is very excited now to sing a bday song, keep asking me when diday..(means bday) .. i smile to ADAM...soon syg.. ok ... he went to ABAH and said cooon laa abah..... I did ask my hubby should we plan a birthday party for ADAM, Mr Hubby said...we see first yee mummy.. At first, i did not want to do a bday party for ADAM,as i promised to my hubby a year ago..we did do the bash for ADAM..but he so small to know the mean aight..but My hubby ... View this Fotopage entry
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
afar mysara
Latest entry:updates!!!!!!!!!
View this Fotopage entry
bizmums ent
Latest entry:WANNABE CANTIK-CANTIK...CALL US!
FREE BEAUTY WORKSHOP for YOU and YOUR FRIENDS! PERCUMA KELAS BENGKEL KECANTIKAN untuk ANDA dan RAKAN!! *Free individual skin analysis and consultation.. Dalam kelas ini anda akan diajar cara penjagaan kulit dengan betul untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik! ANDA juga akan berpeluang untuk mempelajari pemilihan warna yang tepat utk solekan harian! Jemput rakan anda bersama berseronok sambil belajar secara PERCUMA ini.. * PERCUMA analisa dan konsultasi kulit anda secara peribadi...... View this Fotopage entry
Antara kaler pilihan
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
nana ahmad
Latest entry:update
hi mommies, friends and family.. i might not be able to update my fotopages frequently, but my hubby suddenly do. for your viewing pleasure, please visit his website : http://www.fadzli.com(www.fadzli.com) cheers... nanako View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
azwien shafara
Latest entry:riza&niza outdoor shooting
View this Fotopage entry
Intan Abu Bakar
Latest entry:my darling ... Yasmine...
View this Fotopage entry
kat gurney drive
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
Zairin Zainudin
Latest entry:ZULHAIMY (IM#3)
Born @ 1524hrs, 23062006. View this Fotopage entry
Riney Blakk
Latest entry:Smiling Riena
:-> :-D :-) ;-) LOL 8-) These are all Khairiena Camelia's smiling faces caught on camera View this Fotopage entry
Riena's Smile 18
abc def
View this Fotopage latest entry
sinel lawrence
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016