Daddy + Mama = Hardy Shah & Hazry Shah


By: Hirda Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Dec-2007 17:17 Email | Share | Bookmark
Hardy - 14 months old

 
 
 
Hardy turns 14 months old today. Some of his achievements/behaviors:

~ dh terer sebut nama dia sendiri.. sumtimes non stop dok sebut ”Haaa…dy”. (“ha” dia dekat 2 harkat) . Tapi since last week, Hardy dh tau sebut full name dia. Hardy will sebut "Haaa... Dyyy.... Tah". pun non-stop (dgn pelatnya.. ha ha ha). sampai kengkadang tgh mlm pun leh ngigau sebut full name dia. camna tu??

~ lagi satu fav words "take". kalu hardy nampak benda yg dia nk, dia will point to that thing and mulut dia non-stop kata 'take' take'. nk la tu.. Or kalau hardy malas nk ambil bola dia, dia will tunjuk to bola tu & pandang mama sambil kata "take, take". malas nk ambik sendiri la tu......

~ suka gigit mama. Mama ni sedap kot (x pun coz mama dia isi byk) . Daddy dia x mo la pulak.

~ dh start jln 7-8 tapak. Pastu forsure jatuh.

~ x suka mkn porridge dah. Fav food, nugget, nasi ayam, nasi tomato, nasi beriani; boleh dikatakan semua jenis nasi yg ada rasa la.

~ sgt la suka berkawan. Sumtimes over friendly la pulak.

~ dh terer tunjuk perasaan bila x dpt apa yg dia nk. siap hempas2 badan kat lantai nihhh (sungguh menguji kesabaran mama & daddy..grrrr )

~ paling suka time mandi. Pastu suka sgt masukkan muka dlm air... . Mama yg kelam-kabut, hardy leh sengehhh je.... So now, dh jarang bg hardy mandi dlm baby tub dia. mandi shower je... he he....


Happy 14 months dear, mama & daddy always luv u....muahhhh...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net