Daddy + Mama = Hardy Shah & Hazry Shah


By: Hirda Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-Nov-2007 10:00 Email | Share | Bookmark
Hardy Jln2 to Genting...

on the way..
 
dh dekat sampai..hardy dh x mo dok kat carseat..
@ First world hotel
 
oh tidak!! hardy kena kerumun ngan anak dara..
 
 
 
 
hardy bertatih...
dh x larat bertatih..
alya pinjam stroller hardy jap ek??
pikir apa tu boy??
queue nk naik carousel.
 
alya pun nk naik...
tgk depan la boy..
hi daddy!!
 
enjoying his nugget..
i wanna eat!!
 
 
The last time we went to Genting was in Jan 07. Hardy pun baru 3.5 months old.
Since mak long & family dtg from kedah + tok & wan pun are here; so sedara-mara (daddy's side) decided to enjoykan anak masing2 at Genting.

We reached Genting @ 10am. lepak2 kat area Flying coaster coz mama plan nak naik that (teringin nk naik sejak preggy lagi k? ). Tapi sampai pkl 11am, x buka2 pun lagi... hmmm .Last2 all budak2 masuk outdoor theme park. Mama, daddy, Hardy, mak ndak + Alya, mak long & pak long x masuk coz semua game tu budak2 + hardy pun kalu masuk apa sgt la game yg dia leh main kan?

So, we've decided ronda2 dlm indoor game kat First world hotel. Hardy suka habis dpt naik carousel tu (and thats the only ride yg toddler besar dia leh naik ).
Then, bila hardy zzz...mama pi masuk sorang2 4D Motion Master... . Daddy kena jaga hardy.

Cousins hardy main semua game and last sekali b4 balik, diorang masuk snow house.. ingat nk gak bwk hardy masuk..tapi tgk2 terbentang tulis.. "children below 3 years is not allowed". . Sorry ek hardy... tunggu lagi 2 thn k? tak pun... kita ajak daddy main real snow la ... *hint *hint. Bila agaknya ek daddy?...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net