Daddy + Mama = Hardy Shah & Hazry Shah


By: Hirda Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Sep-2007 17:17 Email | Share | Bookmark
11 months old baby....

yeay..yeay..nk pi playground
 
cubaan berdiri sendiri...
yeay...
senget2 naik sea saw
 
menarik gak kalu dpt panjat ni..
ok..dh penat. jom balik.
Mama EL yesterday. Ptg, lepas ambik hardy from nursery, terasa nk bawak hardy pi playground dkt umah. Saja nk pi b4 puasa coz time puasa sah2 x kan bawak kan?
Ramai kids kat sana, tapi too bad, playground tu takde swing for baby. So hardy naik je la kuda & sea saw tu.

Today Hardy dh 11 months. Happy 11 months my lil hero!! Mama & Daddy x sabar nk tunggu hardy leh jln ni…. He he he

As an 11 months baby hardy’s achievements are:
a) sejak hantar gi nursery ni, dh terer angkat tgn (cam nk jawab soklan cikgu). Paling dia selalu buat, time mama suap bubur kat dia.
b) Suka ajuk balik bila mama batuk or bersin pastu sengehhh. Kalau mama kata “Aaaa” hardy will sambung “cheh” (bunyik cam org bersin)
c) Dah ada 5 btg gigi (3 bwh, 2 atas)
d) Can stand by his own. Without pegang benda (tapi boleh laaaa tahan for 5-10 secs only)
e) Makin suka berjoget kalau dgr lagu (ikut sapa ni?? Mama dia very x terer menari)
f) Fav advertisement, montaj TV3 yg selalu kuar b4 berita pkl 8pm tu. Kelam-kabut pi tgk tv.
g) Pantang dgr bunyi keta stop kat luar umah, terus automatic mulut dia keluar “Diddy?” sambil tgk kat pintu.
h) Makin suuuuusah nk bagi pakai diapers & baju bila lepas mandi (grrrrr)

& last but not least

i) hardy cam anak kucing. Time nk tido, dia kena sondol2, gesel2 mama or daddy dulu & cari position yg sedap baru nk zzzz… sebijik cam kucing la… .


ps: selamat berpuasa to all....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net